Prinsessekjoler

Jakkesæt til drenge

Jakkesæt til drenge i alle børnestørrelser

Når familien skal til fest – for eksempel bryllup, konfirmation, barnedåb eller lignende – er det ikke udelukkende mor og far, som får mulighed for at klæde sig pænt på. Festtøj til børn er både smukt og komfortabelt. Og hvorfor ikke også lade de mindste tage del i festlighederne iført jakkesæt, kjole eller habit?
Hos Nusilla tror vi på, at børn har lige så stor glæde af at klæde sig pænt og fashionabelt til anledningen som de voksne. Faktisk elsker børn at klæde sig ud. Samtidig er der en vis forbundethed i at iføre sig jakkesæt lige som far – og så kan man som barn føle, at man deltager i festen på lige fod med forældrene.

Find de flotteste jakkesæt til drenge her i shoppen

Måske er du bekymret over hvorvidt det vil medøre gener for din lille søn, hvis han skal være iført det stiveste puds til en fest som måske varer flere timer. Men det behøver du ikke at være. Vores festtøj til drenge er nemlig designet med komfort såvel som æstetik for øje. Det betyder, at de jakkesæt til drenge, du finder her i butikken, både er pæne at se på og behagelige at være iført. Eksempelvis er de bukser, som følge med vore jakkesæt til de mindste, forsynet med justerbar elastik i taljen. Disse bukser sidder behageligt, og kan lægges op eller ned i benene alt efter dit barns benlængde. Således vil din søn kunne passe bukserne i flere år, også selv om han er i voksealderen.

Jakkesæt til børn i alle størrelser

Det er ikke udelukkende større børn, som kan bruge de flotte jakkesæt, du finder her på siden. Se for eksempel det på én og samme tid søde og noble jakkesæt med bukser, vest, skjorte og butterfly, som fås helt ned til størrelse 104, hvilket svarer til 3 – 4 år. Dette jakkesæt har bukser med elastik i taljen, så de nemt kan tages af i forbindelse med toiletbesøg eller eventuelt bleskift. Med dette jakkesæt kan du klæde dit yngre barn pænt på til festen, og stadig være tryg ved, at han føler sig godt tilpas. Du kan også vælge det utroligt kære og finurlige jakkesæt i brun til den knap så formelle anledning. Her er bukserne udrustet med seler – endnu en komfortabel løsning, som sikrer, at bukserne ikke strammer i taljen.

Flot festtøj til drenge på 7+ år

De lidt større – og ældre – drenge kan komme til at tage sig drønskarpt ud i vore kollektioner af jakkesæt og smoking til børn. Du vil uden problemer kunne finde et eller flere jakkesæt, der passer til netop din søn, i vores store udvalg af jakkesæt til drenge. Uanset om dresscoden foreskriver formel eller casual påklædning, kan du nemt finde hvad du søger her i shoppen. Se for eksempel de utroligt smarte og moderigtige sporty jakkesæt, som vil få din store dreng til at ligne en sand verdensmand. Skal outfittet være til endnu pænere brug, kan du finde lækre smoking sæt i børnestørrelse. Dette sæt er en ecru variant af den klassiske smoking, bestående af blazer, vest og bukser. Sættet er udført i bomuld, polyester og viskose, og er nemt at rengøre på et almindeligt renseri. Til dette sæt kan du med stor fordel vælge at investere i et par flotte og komfortable sko, som komplimenterer stilen.

Vælg et klassisk jakkesæt til drenge

I den mere traditionelle afdeling finder du det klassiske sorte jakkesæt med hvid skjorte i børnestørrelse. jakkesættet består af matchende blazer, skjorte, vest og bukser og selvfølgelig en stilfuld butterfly med elastik – lige til at tage på. Jakken, bukserne og vesten har en flot, silkeagtig glans. Derudover er jakken forsynet med polstring i skuldrene, for den flotteste og skarpeste profil, og paspoleret brystlomme med lommetørklæde. Et sæt fyldt med fine detaljer, som tilsammen giver et festligt og stilfuldt look. Et lignende design finder du i det populære og moderigtigebordeaux jakkesæt og det tidløse grå jakkesæt med slips. Sidstnævnte giver din lille prins det helt rigtige business-look, som han vil elske at flashe til familiefesten!

Find sko der passer til jakkesæt til børn

Intet jakkesæt er komplet uden de rette sko. Hos Nusilla fører vi børnesko fra størrelse 27 og opefter, og du vil med sikkerhed kunne finde mindst ét par sko, som passer perfekt til din søns jakkesæt eller smoking. Tjek for eksempel de elegante og særdeles raffinerede habitsko til drenge. Disse sko er forsynet med blok hæl og skridsikre såler, og er spidse, så de ligner fars sko. En anden mulighed er de eksklusive snøresko, som kan bruges til både jakkesæt og smoking. Begge skomodeller findes i en hvid og en sort model.