Prinsessekjoler

Prinsessekjoler

Gør drømmen om eventyret til virkelighed med smukke prisessekjoler

De fleste småpiger elsker at lege og klæde sig ud. Et af de mest kendte temaer, når det kommer til leg og udklædning, er eventyrlige verdener, hvor ægte prinsesser er både smukke og modige – og frem for alt iført fortryllende prinsessekjoler. Det er derfor helt naturligt, hvis din datter ønsker sig kjoler i tyl, satin og silke, påsat pailletter, sløjfer, blonder og lignende pynt. Prinsessekjoler går aldrig helt af mode – og prinsessekjoler til børn vil derfor altid være et hit.

Moderne prinsessekjoler er både smukke og komfortable

Måske er du forbeholden, når det handler om prinsessekjoler til piger under en vis alder. Det er de færreste forældre, der ønsker at begrænse deres børn i den ene eller den anden retning. Og selv om du måske gerne vil tillade dit barn at klæde sig ud som en af de herlige Disney prinsesser, er du muligvis nervøs for om dette vil forhindre hende i at udfolde sig på anden vis. Men her kan du være ganske rolig. Prinsessekjoler til børn er nemlig designet til at give den størst mulige bevægelsesfrihed, lige som disse kjoler er udført i materialer, som både er slidstærke og nemme at rengøre. Det betyder, at din datter sagtens vil kunne lege udendørs med sine venner, selv om hun er iført det store skrud. Det er vigtigt at huske, at nutidens prinsesser er en anden idealtype end fortidens, og at de sagtens kan være både smukke, velklædte og særdeles handlekraftige på én og samme tid. Tjek for eksempel den klassiske prinsessekjole til piger, som med pyntesløjfer for og bag, ægte blonde og yndige, silkebetrukne knapper er selve sindbilledet på en ægte prinsessedrøm. Kjolen er udført i pink polyester og elastan, og kan nemt vaskes i hånden. En af de fine detaljer ved netop denne prinsessekjole er snittet. Kjolen er ærmeløs, med vide ærmegab, som sikrer maksimal komfort. Og da kjolen er kortere fortil end bagtil, er bæreren samtidig garanteret bevægelsesfrihed under løb og leg.

Tyl og pailletter – hvad ægte prinsesser er gjort af

Hvad er en fin prinsessekjole uden et vist mål glimmer og schwung. Hvis din prinsesse skal være Ballets Dronning i danseopvisningen eller til familiefesten, kan du med stor fordel begave hende med en af de smukke tylkjoler fra shoppen. Tag et kig på denne skønne babyblå tylkjole i polyester, elastan og bomuld. Denne fine kjole er forsynet med struttende ærmer og livstykke samt et skørt i lag på lag af gennemsigtig tyl. Kjolen kan håndvaskes, og er samtidig 100% farveægte – et sikkert hit til afdansningsballet. En anden mulighed er den yndige prinsessekjole med påsyede pailletter, som på lignende vis vis vække opsigt. Det lette materiale i kombination med kjolens klassiske A-snit sikrer god bevægelse i skørtet og maksimal komfort til din datter, når hun indtager dansegulvet.

Vælg det rette tilbehør til prinsessekjolen

Hvis din datters outfit skal være helt perfekt, handler det om at komplimentere det med smukke accessories. En ægte prinsesse tropper selvfølgelig ikke op til hofbal uden smukke sko, en elegant håndtaske, og passende hårpynt. Er prinsessen klædt i pink, kan du gøre udtrykket komplet med et par smukke og komfortable pink ballerina sko. Disse sko passer i farve og stil til den lyserøde prinsessekjole som beskrevet oven for, og er forsynet med såvel skridsikker sål som en komfortabel elastik over vristen, så din datter ikke glider eller taber sin sko. En anden mulighed er en festsko, som i højere grad ligner de voksnes. Denne festsko til børn med flæser og perlepynt i fronten fås i flere farver – hvid, sort og lyserød – og ligner med sin spidse snude mors sko på en prik. Her i shoppen fører vi børnesko i størrelse 27 og opefter. Du vil med sikkerhed kunne finde en smuk og behagelig sko, som passer til prinsessens fod, uden at du behøver hverken hugge en hæl eller klippe en tå. Foruden de rette sko, kan du med stor fordel tage et kig på vore øvrige accessories. Her finder du blandt andet et velassorteret udvalg af hårpynt, som kan give din datter det helt rigtige prinsesse-look. Du kan for eksempel tage et kig på vores håndlavede hårbånd til piger, som med blomster, kunstperler og krystaller giver prinsesse-outfittet et ekstra glamourøst touch. Hårbåndet fastgøres ved hjælp af hårnåle, når håret er sat op til fest.